torsdag 17 januari 2013

Besök Andra Världar!

... För det är ju vad vi gillar att göra, eller hur? Andra Världar 2013 äger rum 23 och 24 mars.

Vad: En bokmässa som fokuserar på fantasy, science fiction och skräck, med möjlighet att träffa författare inom genrerna som sällan syns i mugglarmedia. Också en chans att träffa andra fans av det fantastiska och nörda loss. Det kommer att finnas många möjligheter att träffa folk och göra roliga saker i t ex workshops, spelhörna och skrivarstuga. Om man vill cosplaya/klä ut sig är det inte bara välkommet utan direkt uppmuntrat.

Var: I Sägnernas Hus i gränslandet mellan Västergötland och Småland, ett folktromuseum där man bland annat kan träffa Näcken, Skogsrået, älvor, vättar och jättar. Det finns flera möjligheter till boende i närliggande Mullsjö och kommer att gå en buss mellan Mullsjö och Sägnernas Hus.



Hur: Här finns information om hur du köper biljetter. Om du är bokbloggare och skriver om Andra Världar på din blogg har du en chans att få rabatt på biljetten! Läs hur här. Om du är författare och vill ställa ut dina böcker är du också välkommen, den informationen finns här! En list på redan klara författare finns här, och ute i vänsterkant på sidan finns länkar till deras bloggar.



Programmet: Är under uppbyggnad. Kommer att fyllas på här. Om du själv skulle vilja ta till orda om det ena eller det andra och hålla i en programpunkt är det bara att höra av sig till arrangörerna.


Vi ses där!
/Kapten Karin

Inga kommentarer: